Ramon Gash

Va néixer l’any 1950 a Santa Maria de Palautordera. És éscriptor i enginyer tècnic elèctric i actualment, tot i que no fa tasques executives de manera permanent, continua com col·laborador-assessor, accionista i President de la seva empresa d’instal·lacions elèctriques, juntament amb un soci i bon amic.  

Ha publicat fins al dia d’avui els següents treballs: un llibre d’assaig sobre la seva professió: NOSALTRES ELS PERITS (2000) Editorial Theknos (Barcelona) un de relats curts: 10 CUENTOS 10 PARA ADULTOS (2003) Edición personal (Madrid).

Per la Editorial Montflorit (Barcelona) va publicar: D’UN TEMPS SENSE ESPERANÇA (2004) i  NÚVOL NEGRE (2008).

BON COP DE FALÇ escrita conjuntament amb el seu soci literari Andreu González, amb la que van assolir el Premi Néstor Luján (2011) i posteriorment, també amb l’Andreu ha publicat DEFENSORS DE LA TERRA (2013) i LA VENJANÇA DELS ALMOGÀVERS (2014). El seu darrer treball de novel·la històrica, fet ja individualment,  tracta sobre aspectes desconeguts de la vida de Ramon Llull i la seva obra. Es tracta del LLIBRE DE VERITATS I SECRETS (2016). Tots aquests darrer quatre llibres han estat publicats per Columna.

Dins del G.E.M. (Grup d’escriptors del Montseny) del que n´ és soci fundador, ha participat en tres llibres de relats juntament amb els altres companys i companyes : RELATS DEL MONTSENY (2013),MONTSENY ENTRE LLUM I BOIRES (2014) i MONTSENY MÀGIC (2016). També dins del GEM i de manera conjunta amb els seus membres, té previst treure un quart llibre per Sant Jordi de 2018.

VIDEOS